• Titulinis
  • Dovanų rinkiniai
  • Gurmaniška dovana: rožinis šampanas, šokoladukai su kaštainiais ir romu, magiški abrikosai, langustų užtepėlė, pušų kankorėžių uogienė ir migdolai su apelsinais
Gurmaniška dovana: rožinis šampanas, šokoladukai su kaštainiais ir romu, magiški abrikosai, langustų užtepėlė, pušų kankorėžių uogienė ir migdolai su apelsinais

Gurmaniškas dovanų rinkinys: dovanų dėžutė, rožinis šampanas, šokoladukai su kaštainiais ir romu, abrikosai su degtine, langustų užtepėlė su žąsų kepenėlių paštetu, pušų kankorėžių uogienė ir migdolai su apelsinais. 

***Šampanas iš Côte des Bar regiono. Vynuogės: 85% Chardonnay ir 15% Pinot Noir. Raudonos spalvos. Kvapas ryškus, vaisinis ir ilgai išliekantis, jaučiami mažų raudonų uogų aromatai. Skonis harmoningas.  Dera prie mėsos, grilio patiekalų, lengvos žvėrienos, švelniai rūkytos žuvies, saldžiai sūrių ir pikantiškų egzotinių patiekalų, su desertais ir šviežiais vaisiais (braškių ar aviečių charlotte). Alk.12%. 750 ml.

***Abrikosai su degtine. Jau 50 metų Flambar ir jų nepakartojamas vaisinių likerių asortimentas puikuojasi žymiausiose pyragaičių krautuvėlėse. Mūsų vaisiai kruopščiai atrenkami ir patikrinami, surenkami šviežūs sezono metu, kad gamybos proceso metu galėtų atiduoti visas geriausias savo savybes. Vardas, virtęs legenda, yra kokybės garantija, rafinuotumas ir elegancija. Didelis dėmesys kreipiamas ne tik stiklinio indo formai, bet ir jo turiniui. Remdamiesi savo filosofija – geriausi produktai geriausiems skoniams – mes susitelkiame ties kokybe, o ne kiekybe. 135 ml. Alc.20% 

***Yra žinoma, kad turintys rafinuotą skonį ramiai nepraeina pro langustus. Šiame recepte jie dar patobulinti “prancūziškai” pridedant truputį žąsų kepenėlių pašteto. Kepenėlės išryškina saldų langustų skonį iki išskirtinai rafinuoto – tobulam gurmaniškam patyrimui. Dar vadinami “Gilvineko damomis” langustai renkami minkštose smelėtose Šiaurės Atlanto pakrantėse. Jie palieka savo slėptuves tik prietemoje – medžioklei ir pasimatinimui. Langustai minta jūrų dumbliais ir mažais gyviais, tokiais kaip jūrų ežiai ir vėžiagyviai. 80g. Prancūzija. 

***Kvapni, švelnaus skonio pušies kankorėžių uogienė – neįtikėtinai skanus desertas. Jai būdingas spigliuočių atspalvis su medaus skonio natomis. Gintarinės spalvos kankorėžių uogienė papuoš Jūsų šventinį stalą, savo nuostabiu skoniu pakels Jums nuotaiką ir nepeprastai nustebins Jūsų svečius. 240g. 

***Natūralūs, rankomis gliaudyti migdolai iš Sicilijos, skrudinti kartu su apelsino žievelėmis. Sudėtinės dalys: 100 proc. gliaudyti migdolai, apelsinų žievelės, apelsinų minkštimas, apelsinmedžių lapai ir cinamonas. 60g. Tikras sicilietiškų aromatų sprogimas. 

***Šokoladukai su kaštainiais ir romu. Kvepia medžiu, samanomis ir karamele. Sudėtyje 70% kakavos. Svoris 50 g. 

”Santomiele” meistrai yra įsikūrę Prignano Cilento, mažame kaime, apsuptame Cilento parko žalumos. Čia, sklindant magiškiems prieskonių ir uogienių kvapams, naudojant senovinius receptus ir aukščiausios kokybės ingredientus lėtai gimsta “Santomiele” produktai. “Santomiele” savo kūriniais kalba apie teritorijos tobulumą ir apie mažus joje gimstančius gamtos stebuklus. 

“Santomiele” produktų yra labai ribotas kiekis, nes naudojami tik sezoniniai ir sudėtingai gaunami ingredientai. 

Kurdami produktus “Santomiele” meistrai kokybę ir tradicijas apjungia su kūrybiškumu ir vaizduote. Pirmiausia yra kruopščiai atrenkama aukščiausios kokybės žaliava. Jokios skubos. Taip, kaip seniau dirbo tėvai ir seneliai. Tai garantuoja pačią aukščiausią kokybę ir su niekuo nesupainiojamus skonio pojūčius. 

Gamintojas siekia tobulo produkto ir taip sukurti vieną prabangiausių prekės ženklų nišiniame maisto sektoriuje. Ištikimi stiliaus paieškoms “Santomiele” meistrai kaskart kuria naujus produktus, kad galėtų stebinti, gundyti ir švęsti mitais apipintą žemę.



Nemokamas pristatymas
Išskirtinio skonio
gurmaniški produktai
Patogus atsiskaitymas