Laukinio ąžuolo medus
Labai riboto kiekio laukinio ąžuolo medus. Šio medaus paslaptis slypi jo gamybos subtilybėse. Jis kuriamas kalnuose Peloponese, Graikijoje. Surenkamas 1200 m. aukštyje, toli nuo miestų, nuo senovės Graikijos laikų nekintančiose laukinėse vietovėse. Kad surinktų šį išskirtinį medų jo gamintojai kopia apie 9 valandas į kalnus, kad pasiektų avilius. Dėl tokio sudėtingo išgavimo būdo toks laukinio ąžuolo medus yra ypatingai retas. Senovėje graikai tikėjo, kad ąžuolai yra apdovanoti mitinėmis ir sveikatinančiomis savybėmis. Šiandien laukinio ąžuolo medus laikomas viena maistingiausiu medaus rūšių pasaulyje, turinčių gausybę mikroelementų (kalio, magnio ir kt.). Šis medus turi gausybę antioksidantų, pasižymi antibakterinėmis ir priešuždegiminėmis savybėmis. Teigiamai veikia virškinimo sistemą ir odą. Tai tik viena iš priežasčių, kodėl reikliausi vartotojai renkasi pirmiausia laukinio ąžuolo medų. Šis laukinio ąžuolo medus buvo apdovanotas aukščiausiu įvertinimu – 3 žvaigždutėmis – prestižiniuose Great Taste apdovanojimuose. Tuose pačiuose apdovanojimuose jis pateko ir į 2015 m. produktų TOP 50. 298g.


Nemokamas pristatymas
Išskirtinio skonio
gurmaniški produktai
Patogus atsiskaitymas
Internetu arba atsiimant