• Titulinis
  • Dovanų rinkiniai
  • Gurmaniškos dovanos: Prosecco vynas, brandinta grappa, cantuccini sausainiai, šokoladas su čili, magiški abrikosai ir pušų kankorėžių uogienė
Gurmaniškos dovanos: Prosecco vynas, brandinta grappa, cantuccini sausainiai, šokoladas su čili, magiški abrikosai ir pušų kankorėžių uogienė

Gourmet produktų rinkinys: dovanų maišelis, Andrea Biasiotto Spumante Extra Dry Millesimato Prosecco vynas, Grappa Berta brandinta ąžuolo statinėse, cantuccini sausainiai iš Toskanos, Modikos šokoladas su pipirais, abrikosai su degtine ir pušų kankorėžių uogienė.

***Prosecco Spumante Doc Extra Dry “Andrea Biasiotto” – Millesimato. Kvapas: intensyvus ir atviras, su švelniomis, aromatingomis gėlinėmis bei vaisinėmis obuolio, banano ir persiko natomis. Skonis: lengvai saldus, bet ne cukringas (cukraus likučiai 12-14 gr./l), gaivus ir švelnus, su maloniu ir išraiškingu poskoniu. Išrinktas geriausiu Prosecco DOC Italijoje Luca Maroni 2016, 2017 ir 2018 m. gide “Annuario dei migliori vini italiani”. 750 ml.

***Grappa Berta Giulia iš Chardonnay & Cortese vynuogių išspaudų, brandinta mažiausiai 12 mėnesių ąžuolo statinėse. Gintaro spalvos, harmoningo ir elegantiško aromato. Kvepia vanile ir tropiniais vaisiais. Alk.:40%. Talpa: 200ml. Iš Italijos, Pjemonto regiono.

***Cantuccini sausainiai su cukruotomis apelsinų žievelėmis. Ryškaus apelsinų aromato paslaptis – lėtas Washington Navel veislės apelsinų žievelių kaitinimas neaukštoje temperatūroje, kurioje jos lėtai kristalizuojasi. Šio proceso dėka išsaugomi visi aromatai ir eteriniai aliejai, esantys apelsinų žievelėse. Sausainiais galima mėgautis prie Passito vyno, grapos, romo ar kavos. Svoris: 180 g. Iš saulėtos Italijos

***Šokoladas su pipirais iš Modikos (Sicilija), vienintelis šokoladas Europoje su saugoma geografine nuoroda yra gaminamas pagal senovinį metodą, siekiantį 18 a., kuris niekada nebuvo naudotas pramoniniu būdu ir per daugybę metų išliko nepakitęs. Šokoladas, kakavos pasta su ruduoju cukrumi ir natūraliais aromatais, yra veikiami žemos temperatūros, kuri išsaugo maistingas kakavos savybes ir kartu neleidžia ištirpti cukrui. Dėl to šokoladas įgauna grūdėtą tekstūrą. Saldus, su kartokomis natomis, tamsus, labai grūdėtas ir trapus šis šokoladas yra vienas pagrindinių Sicilijos virtuvės ingredientų - tiek saldžiuose, tiek pikantiškuose receptuose. Jis puikiai dera su vaisiais, daržovėmis ir sūriais. Be gliuteno. 100g.

***Abrikosai su degtine. Jau 50 metų Flambar ir jų nepakartojamas vaisinių likerių asortimentas puikuojasi žymiausiose pyragaičių krautuvėlėse. Mūsų vaisiai kruopščiai atrenkami ir patikrinami, surenkami šviežūs sezono metu, kad gamybos proceso metu galėtų atiduoti visas geriausias savo savybes. Vardas, virtęs legenda, yra kokybės garantija, rafinuotumas ir elegancija. Didelis dėmesys kreipiamas ne tik stiklinio indo formai, bet ir jo turiniui. Remdamiesi savo filosofija – geriausi produktai geriausiems skoniams – mes susitelkiame ties kokybe, o ne kiekybe. 135 ml. Alc.20%

***Kvapni, švelnaus skonio pušų kankorėžių uogienė – neįtikėtinai skanus desertas. Jai būdingas spigliuočių atspalvis su medaus skonio natomis. Gintarinės spalvos kankorėžių uogienė papuoš Jūsų šventinį stalą, savo nuostabiu skoniu pakels Jums nuotaiką ir nepeprastai nustebins Jūsų svečius. 240g.



Nemokamas pristatymas
Išskirtinio skonio
gurmaniški produktai
Patogus atsiskaitymas