• Titulinis
  • Dovanų rinkiniai
  • Gurmaniškos dovanos: brandinta grappa, limoncello likeris, vynuogių sultys, šokoladas su pipirais, figų ir apelsinų džemas, karamelizuoti migdolai
Gurmaniškos dovanos: brandinta grappa, limoncello likeris, vynuogių sultys, šokoladas su pipirais, figų ir apelsinų džemas, karamelizuoti migdolai

Gourmet produktų rinkinys: dovanų maišelis, 100% natūralios putojančios baltųjų vynuogių sultys, brandinta grappa Berta Giulia, limoncello likeris, figų ir apelsinų džemas, karamelizuoti migdolai ir šokoladas su pipirais.

***Ideali pamaina nealkoholiniam vynui! Putojančios, 100% natūralios baltųjų vynuogių sultys. Be alkoholio, be pridėtinio cukraus, konservantų, dažiklių. Neskiestos vandeniu. Anglies dioksidas iš natūralių fermentacijos procesų. Vynuogių veislės: Trebbiano ir Malvasia. Talpa: 750 ml. Iš saulėtos Italijos.

***Grappa Berta Giulia iš Chardonnay & Cortese vynuogių išspaudų, brandinta mažiausiai 12 mėnesių ąžuolo statinėse. Gintaro spalvos, harmoningo ir elegantiško aromato. Kvepia vanile ir tropiniais vaisiais. Alk.:40%. Talpa: 200ml. Iš Italijos, Pjemonto regiono.

***Limoncello likeris iš Amalfi pakrantės. Į šios Limoncello sudėtį nededama jokių dirbtinių dažiklių ar skonių. Sudėtis: citrinų žievelės, vanduo, cukrus, alkoholis. Suvartojamų citrinų kiekis: 400 g/lt. Talpa: 200ml. Alk.: 30%. 

***Karamelizuoti Markonos migdolai CREME BRULEE, kuriems sunku atsispirti. Saldainiai pagaminti rankomis, naudojama migdolų karalienė "Mediterranean Marcona", aplieta saldainių glajumi ir aukščiausios kokybės kakavos milteliais. Iš Ispanijos. Be gliuteno. 35g.

***Egėjo figų ir apelsinų džemas iš saulėtosios Graikijos. Saldus delikatesas yra turtingo skonio su citrusų natomis. 140g. Ypatingai dera su sūriais.

***Šokoladas su pipirais iš Modikos (Sicilija), vienintelis šokoladas Europoje su saugoma geografine nuoroda yra gaminamas pagal senovinį metodą, siekiantį 18 a., kuris niekada nebuvo naudotas pramoniniu būdu ir per daugybę metų išliko nepakitęs. Šokoladas, kakavos pasta su ruduoju cukrumi ir natūraliais aromatais, yra veikiami žemos temperatūros, kuri išsaugo maistingas kakavos savybes ir kartu neleidžia ištirpti cukrui. Dėl to šokoladas įgauna grūdėtą tekstūrą. Saldus, su kartokomis natomis, tamsus, labai grūdėtas ir trapus šis šokoladas yra vienas pagrindinių Sicilijos virtuvės ingredientų - tiek saldžiuose, tiek pikantiškuose receptuose. Jis puikiai dera su vaisiais, daržovėmis ir sūriais. Be gliuteno. 100g.



Nemokamas pristatymas
Išskirtinio skonio
gurmaniški produktai
Patogus atsiskaitymas