Gourmet rinkinys: rožinis prosecco, figos su šokoladu, figų ir apelsinų džemas

Gurmaniškos dovanos: dovanų maišelis, Rožinis Prosecco Spumante DOC Rosé Extra Brut, figų ir apelsinų džemas, figos, padengtos kakava, su cinamonu, šokoladu ir romu.

***Prosecco Spumante DOC Rosé Extra Brut Tati. Putojantis švelniai rožinės spalvos Prosecco vynas su išliekančiais burbuliukais. Vynuogių rūšis: 90% Glera, 10% Pinot Nero. Stipraus vaisinio ir gėlinio kvapo, primenančio našlaites, persikų žiedus, obuolius, serbentus ir žemuoges. Skonis sausas, švelnus, gaivus ir subalansuotas. Jame jaučiamos aviečių, obuolių, persikų natos su apelsinų užuominomis pabaigoje. Vynas puikiai tinka prie gaivių patiekalų, tokių kaip salotos, šalti makaronai ar ryžiai, patiekalai su daržovėmis. Taip pat dera prie sūrių, baltos mėsos, jūros gėrybių patiekalų, sriubų ir suši. Tinka ir prie grybų ir pomidorų patiekalų ir padažų, originaliai dera su pica. Talpa: 750 ml. Alk.: 11.5%. Iš Italijos.

***Egėjo figų ir apelsinų džemas iš saulėtosios Graikijos. Saldus delikatesas yra kompleksišji ir turtingo skonio, su citrusų natomis. 140g. 

***Santomiele - delikatesas “Scugnizzi” Dottato rūšies figos, padengtos kakava, su cinamonu, šokoladu ir romu. Sudėtyje 70 proc. kakavos. Svoris 50 g.

”Santomiele” meistrai yra įsikūrę Prignano Cilento, mažame kaime, apsuptame Cilento parko žalumos. Čia, sklindant magiškiems prieskonių ir uogienių kvapams, naudojant senovinius receptus ir aukščiausios kokybės ingredientus lėtai gimsta “Santomiele” produktai. “Santomiele” savo kūriniais kalba apie teritorijos tobulumą ir apie mažus joje gimstančius gamtos stebuklus.

“Santomiele” produktų yra labai ribotas kiekis, nes naudojami tik sezoniniai ir sudėtingai gaunami ingredientai. Naudojamos mažos Dottato veislės figos, pasižyminčios ypatinga verte, pilnu kūnu ir saldumu.

Kurdami produktus “Santomiele” meistrai kokybę ir tradicijas apjungia su kūrybiškumu ir vaizduote. Pirmiausia yra kruopščiai atrenkama aukščiausios kokybės žaliava. Kai kuriuose receptuose kiekviena figa yra nulupama rankomis ir tada lėtai apkepinama orkaitėje. Jokios skubos. Taip, kaip seniau dirbo tėvai ir seneliai, figos džiovinamos po Cilento saule - pagal tradicijas, perduodamas iš kartos į kartą. Tai garantuoja pačią aukščiausią kokybę ir su niekuo nesupainiojamus skonio pojūčius. 

Gamintojas siekia ne tik auginti figas, bet perdirbant jas siekti tobulo produkto ir taip sukurti vieną prabangiausių prekės ženklų nišiniame maisto sektoriuje. Ištikimi stiliaus paieškoms “Santomiele” meistrai kaskart kuria naujus produktus, kad galėtų stebinti, gundyti ir švęsti mitais apipintą žemę.



Nemokamas pristatymas
Išskirtinio skonio
gurmaniški produktai
Patogus atsiskaitymas