• Titulinis
  • Dovanų rinkiniai
  • Gurmaniška dovana: raudonasis vynas, karališkosios šukutės, midijų užtepėlė, saldainiai su trumais, kriaušių uogienė su trumais, sausainiai su čili, apelsinų skonio saldainiai
Gurmaniška dovana: raudonasis vynas, karališkosios šukutės, midijų užtepėlė, saldainiai su trumais, kriaušių uogienė su trumais, sausainiai su čili, apelsinų skonio saldainiai

Gurmaniškas dovanų rinkinys: dovanų dėžutė, raudonasis vynas, karališkosios šukutės, midijų užtepėlė, duonos lazdelės su sūriu bei pipirais, kriaušių uogienė su trumais, saldainiai su trumais, sviestiniai sausainiai su razinomis, kedro riešutais ir čili, becukriai apelsinų skonio saldainiai.

***Raudonasis vynas Martúe D.O. Pago Campo de la Guardia. Pagrindinis Martúe vyninės vynas. D.O. Pago denominacija yra aukščiausia Ispanijos vyndarystės kvalifikacija, viršijanti D.O. (Denomination of Origin). Ji teikiama vynuogynui išsidėsčiusiam specialiame anklave, su unikaliu dirvožemiu ir klimatu, suteikiančiu vynui išskirtines savybes. Tik 19 vyninių Ispanijoje gali didžiuotis tokiu vertinimu. Vynas, pagamintas iš Syrah 33%, Cabernet Sauvignon 21%, Petit Verdot 20%, Malbec 19% ir Merlot 7% vynuogių ir maždaug 10 mėn. brandintas prancūziškojo ąžuolo statinėse. Tai ryškus, gaivus vynas, su išreikštais taninais. Rekomenduojama vartoti 16-18ºC, prieš tai 20 min. leidus atsiskleisti dekanteryje.  Alk. 14,5%. Talpa: 750 ml. Iš Ispanijos.

***Karališkosios šukutės galisų padaže. Karališkosios šukutės, nepaisant pavadinimo yra nedidukai, įdomios tekstūros vėžiagyviai. Espinaler karališkosios šukutės renkamos Galicijos estuarijose. Svoris: 115g / 120 ml. Iš Ispanijos.

***Midijų užtepėlė. Tradiciniu būdu pagamintas unikalus paštetas iš Kantabrijos estuarijose surinktų midijų. 110g. Iš saulėtos Ispanijos.

***Traškios duonos lazdelės su kietuoju sūriu bei pipirais. Svoris: 120g. Iš Italijos.

***Kriaušių uogienė su juodaisiais trumais. Šioje uogienėje kriaušių purumas, švelnumas ir saldumas harmoningai dera su niekuo nesupainiojamu vasarinių trumų (Tuber Aestivum Vitt.) skoniu. Uogiene mėgautis galima įvairiai: užtepus ant duonos su sviestu, prie pačių įvairiausių sūrių nuo pusiau brandinto pekorino iki avies pieno rikotos. Taip pat puikiai tinka gaminant originalius ir ypatingus desertus. Svoris 110 g. Iš saulėtos Italijos.

***Saldainiai su trumais ir lazdynų riešutais iš Pjemonto regiono. Trumas, dar vadinamas triufeliu – labai vertingas truminių šeimos grybas ir yra vienas brangiausių delikatesų pasaulyje. Trumai auga po žeme 10-20 cm. gylyje. Jų ieškotojai eina ne grybauti, bet medžioti trumų su dresiruotais šunimis. Trumų aromatas panašus į garstyčių ir ilgai brandinto sūrio. Pajutus trumų kvapą, jį atpažinsi visur ir visada. Gamintojas: Tartuflanghe iš Italijos. Svoris: 200g. maišelyje.

***Sviestiniai sausainiai su kedro riešutais, razinomis ir čili pipirais. Sausainiai puikiai dera prie arbatos ar karšto šokolado, kuris dar labiau paryškina sausainių pikantiškumą. Be palmių aliejaus. Svoris 160g. Iš saulėtos Italijos Toskanos regiono.

***Becukriai apelsinų skonio saldainiai pagaminti naudojant tik augalinės kilmės saldiklius izomaltą ir maltitolį, bei steviją, nenaudojant jokių sintetinių saldiklių. Šie saldikliai turi perpus mažiau energijos nei įprastas cukrus ir nesukelia dantų ėduonies. Saldainių gamybai nenaudojami vaisiai - tik vertingas aplesinų eterinis aliejus. 100% natūralus produktas. Be cukraus, be gliuteno, be dažiklių, nėra jokių pieno ar riešutų pėdsakų. Svoris: 100 g. Iš saulėtos Italijos.



Nemokamas pristatymas
Užsakymams nuo 15 EUR
Išskirtinio skonio
gurmaniški produktai
Patogus atsiskaitymas
Internetu arba atsiimant