Grappa Barolo, tobulinta Burbono statinėse 43°
Kaip Burbono viskis, taip pavadintas 1789 m., yra ikoninis amerikiečių gėrimas, taip tarptautinėje erdvėje Pjemontas poruojamas su vardu Barolo. Iš Nebbiolo vynuogių veislės sukurtas geriausiai Unesco paveldą - Pjemonto vynuogynų kraštovaizdį, Langhe-Roero ir Monferatto sritis - atspindintis gėrimas: Barolo grapa. Daugiau nei 18 mėnesių ąžuolo statinėse brandinamas gėrimas įgauna brandintai grapai būdingą spalvą, kvapus ir aromatus, tarp kurių išsiskiria pikantiški kvapai kartu su kepintomis ir džiovintų vaisių natomis. Tuomet įvyksta Barolo grapos susitikimas su amerikietiškojo burbono viskiu ypatingam, stebinančiam duetui sukurti: grapa brandinama statinėse, anskčiau naudotose burbono viskiui. Grapa tobulinama toliau, palaipsniui įgaudama išskirtinių natų, atsipindinčių jos nepakartojamą, 100% Pjemonto asmenybę. 500 ml. Gamintojas: Mazzetti d’Altavilla iš Italijos.


Nemokamas pristatymas
Išskirtinio skonio
gurmaniški produktai
Patogus atsiskaitymas
Internetu arba atsiimant