Marolo Grappa di Barolo Solera 42° 500 ml

Marolo Grappa di Barolo Solera. Įkvėpta Karibų, siela 100% Pjemonto. Solera grapa yra ilgalaikių tyrimų ir bandymų, kurie išskiria šią distileriją iš kitų rezultatas. Solera metodas itin populiarus romo gamyboje. Gaminant grapą solera metodu galutiniame rezultate sukuriamas distiliatas iš skirtingos brandinimo trukmės grapų. Statinės sustatomos į piramidę: viršutinėje ilsisi jauniausia grapa, vadinama Solera (reiškia “dirvožemį), apatinėje - seniausia grapa. Kiekvienais metais dalis grapos supilstoma į butelius ir statinės užpildomos distiliatu iš viršutinės statinių eilės. 

 Seniausia Solera grapa yra brandinta mažiausiai 7-erius metus, antroje statinių eilėje, statinėse, naudotose Pjemonto Chardonnay vynui. Baltojo vyno statinės pasirinktos dėl jų neutralumo, kad būtų garantuota visiška Nebbiolo vynuogių veislės išraiška.

 Aromatiniame profilyje išsiskiria vaisinės natos. Ragaujant skonis kompleksiškas, jaučiami švelnūs džiovintų ir konservuotų vaisių aromatai, slyvos ir razinos. Medienos natos nėra akivaizdžios, kartu su jomis atsiskleidžia kakavos ir karčiojo šokolado aromatai. Alk. 42% tūr. Talpa: 500 ml.



Nemokamas pristatymas
Užsakymams nuo 15 EUR
Išskirtinio skonio
gurmaniški produktai
Patogus atsiskaitymas
Internetu arba atsiimant